Vásárolj HKK-t laponként! 10 000 Ft-onként Libertani varázskút vagy Libertan védtornya VAGY 20 000 Ft-onként Full-Art Libertani varázskút vagy Libertan védtornya lap jár ajándékbaPontos részletekért katt ide!

6 csomag Varázsdimenzió + 2 Libertan védtornya

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási információk: A megjelenés dátuma: 2024. június 15.
12 900 Ft

+2 Libertan védtornya VAGY Libertani varázskút (2024-es/2023-as promóciós lapunk)

db
 

A Varázsdimenzió a HKK 46. kiegészítője.

A Túlélők Földje kalandozói eljutottak a külső létsíkokra, az istenek lakhelyeire. Az utolsó, amit felfedeztek, a Mágia létsíkja, Fairlight energiaviharoktól tomboló, mágiától duzzadó otthona, a Varázsdimenzió. Ha egy gyertyalángot idézel itt meg, tűzgolyóvá válik, egy apró szikrából pedig orkán kerekedik. Óvatosan hát a varázslatokkal, ha életben akarsz maradni!

Építsd meg a saját paklidat, hívd ki barátaidat, vagy gyere el egy versenyre, ahol a legjobb játékosok mérhetik össze tudásukat komoly díjakért. A Hatalom Kártyái mindig tartogat meglepetéseket, ezért nemcsak egy teljesen új játékforma, hanem egy megunhatatlan szórakozási lehetőség is.

Egy csomag 18 véletlenszerű lapot tartalmaz: 2 ritka + 5 nem gyakori + 11 gyakori eloszlásban.
Egy csomagban akár egy különleges foil kártyát is találhatsz. (átlagosan 3 csomagonként 1 foil és átlagosan 5 csomagonként 1 kód, ami a Beholder Kft. oldalán váltható be.)

Varázsdimenzió kiegészítőben 40 féle gyakori, 50 féle nem gyakori és 70 féle ritka lap található.

A megjelenés dátuma: 2024. június 15.

Varázsdimenzió bemutató cikk