HKK laponkénti vásárlásnál Libertan promóciós lap jár ajándékba! (15 000 Ft-onként sima vagy 25 000 Ft-onként FOIL-os változat!)

Akciós

Résföld 3 display (66 csomag) + 3 Libertan lap

Elérhetőség: Raktáron
112 200 Ft
85 900 Ft
-23%

+3 db ajándék Libertan promóciós lap.

db
 

A Résföld a HKK 42. kiegészítője.

A mágikus vihar napokig tombolt, eső nélküli fekete felhőkkel, amelyek belseje izzó tűzzel égett. A villámok erdőket, hegyeket zúztak porrá, óriási krátereket hagyva maguk után. A vihar elülte után a terület megváltozott. Lebegő plazmacseppek, vibráló portálok, fagyott kristálytornyok... A Résföld mostantól új, gyilkos játszótere a felfedezőknek - amíg mágusok meg nem találják a módját, hogy a területet helyreállítsák...

Építsd meg a saját paklidat, hívd ki barátaidat, vagy gyere el egy versenyre, ahol a legjobb játékosok mérhetik össze tudásukat komoly díjakért. A Hatalom Kártyái mindig tartogat meglepetéseket, ezért nemcsak egy teljesen új játékforma, hanem egy megunhatatlan szórakozási lehetőség is.

Egy csomag 18 véletlenszerű lapot tartalmaz: 2 ritka + 5 nem gyakori + 11 gyakori eloszlásban.
Egy csomagban akár egy különleges foil kártyát is találhatsz. (átlagosan 3 csomagonként 1 foil és átlagosan 5 csomagonként 1 kód, ami a beholder oldalán váltható be.)

A Résföld kiegészítőben XX féle gyakori, YY féle nem gyakori és ZZ féle ritka lap található.

A megjelenés dátuma: 2022. június 18.