Vásárolj HKK-t laponként! 10 000 Ft-onként Libertani varázskút vagy Libertan védtornya VAGY 20 000 Ft-onként Full-Art Libertani varázskút vagy Libertan védtornya lap jár ajándékbaPontos részletekért katt ide!

Akciós

Roxat céhei display (22 csomag) + Libertan védtornya/Libertani varázskút

Elérhetőség: Raktáron
41 800 Ft
26 000 Ft
-38%

db
 

A Roxat céhei a HKK 41. kiegészítője.

Roxat a bűn városa: aki kívül reked a céhek láthatatlan védőkörén, nem húzza sokáig. A céhek fegyverrel, politikával és ármánnyal védelmezik saját tagságukat, kiváltságaikat és territóriumukat. A céhvezetők tanácsa Roxatban élet és halál ura: velük még a bűnbandák sem akaszkodnak össze. Ez a rejtélyes város minden sarkon, minden sötét, szûk sikátorában halálos veszélyt és féltve õrzött titkokat rejteget...

Építsd meg a saját paklidat, hívd ki barátaidat, vagy gyere el egy versenyre, ahol a legjobb játékosok mérhetik össze tudásukat komoly díjakért. A Hatalom Kártyái mindig tartogat meglepetéseket, ezért nemcsak egy teljesen új játékforma, hanem egy megunhatatlan szórakozási lehetőség is.

Egy csomag 18 véletlenszerű lapot tartalmaz: 2 ritka + 5 nem gyakori + 11 gyakori eloszlásban.
Egy csomagban akár egy különleges foil kártyát is találhatsz. (átlagosan 3 csomagonként 1 foil és átlagosan 5 csomagonként 1 kód, ami a beholder oldalán váltható be.)

A Roxat céhei kiegészítőben 50 féle gyakori, 60 féle nem gyakori és 70 féle ritka lap található.

A megjelenés dátuma: 2022. január 22.