Vásárolj HKK-t laponként! 10 000 Ft-onként Libertani varázskút vagy Libertan védtornya VAGY 20 000 Ft-onként Full-Art Libertani varázskút vagy Libertan védtornya lap jár ajándékbaPontos részletekért katt ide!

Akciós

Hódítások

Elérhetőség: Raktáron
1 900 Ft
1 450 Ft
-24%

db
 

A Hódítások a HKK 43. kiegészítője.

Samael, a Nyugat újdonsült uralkodója, a fellendülést a Déltengerek felfedezésében, új gyarmatok szerzésében látja. Mindezért hajóhadat épít, és kezdetét veszi a Hódítások kora. A gazdag provinciákhoz vezető útját azonban ádáz kalózok, tengerre szállt varkaudarok és a ryuku armada keresztezi. Vajon hogy végződik Ghalla történelmének legnagyobb tengeri kalandja? A kiegészítő lapjai elárulják.

Építsd meg a saját paklidat, hívd ki barátaidat, vagy gyere el egy versenyre, ahol a legjobb játékosok mérhetik össze tudásukat komoly díjakért. A Hatalom Kártyái mindig tartogat meglepetéseket, ezért nemcsak egy teljesen új játékforma, hanem egy megunhatatlan szórakozási lehetőség is.

Egy csomag 18 véletlenszerű lapot tartalmaz: 2 ritka + 5 nem gyakori + 11 gyakori eloszlásban.
Egy csomagban akár egy különleges foil kártyát is találhatsz. (átlagosan 3 csomagonként 1 foil és átlagosan 5 csomagonként 1 kód, ami a Beholder Kft. oldalán váltható be.)

A Hódítások kiegészítőben 40 féle gyakori, 60 féle nem gyakori és 70 féle ritka lap található.

A megjelenés dátuma: 2022. december 10.