Szállítás és visszaküldés

Az áru átvételének módja

1. Postázás

Ha a megrendelt árut postai szállítással kérte, úgy azt a Magyar Posta Zrt. vagy a FOXPOST kézbesíti Önnek.
Szállítási díj 750 Ft 1-20 lapig (ajánlott és elsőbbségi levélküldemény).
Szállítási díj 1290 Ft 20 laptól, valamint egyéb kiegészítők a FOXPOST-on keresztül, csomagként kerülnek feladásra.

2. Személyes átvétel

Előzetes egyeztetéssel Szegeden.

A szállítás díjszabása

A megrendelt árut szerződött partnerünk a Magyar Posta Zrt. levélküldő szolgálat szállítja házhoz a mindenkori aktuális postai díjszabásnak megfelelően. Az aktuális díjszabás a Magyar Posta Logisztika honlapján megtekinthető: https://www.posta.hu/postai_dijak 
A megrendelt áru amennyiben csomagként kerül feladásra, úgy azt a FOXPOST csomagküldő szolgáltató rendszerével küldjük. Ennek aktuális díszjabása a FOXPOST honlapján megtekinthető: https://csomagvarazslo.hu/arak

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014 (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult fogyasztó három napig gyakorolhatja az elállás jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban (ennek módja: levél, e-mail). Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

A megrendelt terméket és cégünk által kiállított bizonylatait (számla, szállítólevél, garancia levél eredeti példányait) postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Önt, mint a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyeljen a termék és csomagolásának épségére. A terméket bontatlan, sértetlen eredeti csomagolásában küldheti vissza.

Ha egyéb ok nem akadályozza, úgy a termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.