Akciós

Homokdűnék display (22 csomag) + ajándék lap

Elérhetőség: Raktáron
Várható következő beérkezés:  2020. 11. 20.
36 300 Ft
26 500 Ft
-27%

Ajándék véletlenszerű ritka lap a 11. kiadás alábbi lapjai közül: Azúrfőnix, Leira szelencéje, Minotaurusz naturalista, Végtelen formázás, A nagytanács ítélete, Tűztomboló, Antimágikus goblin, Hendiala trükkje, Kitagadott szirén, Rozoga lebuj VAGY egy fix 11. kiadásos isteni lap (ezt írd meg a megjegyzésben, hogy melyiket szeretnéd).

db
 
A Homokdűnék a HKK legújabb, immáron 39 kiegészítője.

A történet
Ghalla még mindig a Morgan által szított háború következményeit szenvedi el; más síkok teremtményei garázdálkodnak a Túlélők Földjén, ősi varázslatok szedik áldozataikat és az élőholtak visszamaradt csapatai portyáznak szerte a világban. Szerencsére nem csak pusztulás szállt alá a tér-idő repedésein keresztül.
A Túlélők Földjétől nyugatra, a Kiégett Földeken, mely még a Ghallát sújtó Világégés során szerezte beszédes nevét, helyezkedik el az egyik legnagyobb sivatag, a Dűnetenger, mely tele van elhagyatott ősi városok romjaival és rég letűnt civilizációk nyomaival. A homokos táj rengeteg veszélyt rejt: ősi szörnyek, hatalmas ízeltlábúak járják a vidéket, dűneelfek portyáznak, és óelf szellemek kísértenek. A kényszerből átvonuló kereskedő karavánokon és a merész felfedezőkön kívül igen kevés barátságos élőlényt találni errefelé. Ám mióta Tuathen király serege ide vonult vissza az elbukott inváziót követően, már ők sem járnak erre. Már csak azok járnak ide, akik megunták az életüket és készek kínszenvedések közepette eldobni azt.
Eme barátságtalan táj közepén keletkezett egy tér-idő szakadék, egy, ami a megváltást jelentheti Ghalla népének. Raia isteni síkjáról, a Pozitív létsíkról nagyhatalommal rendelkező lények, angyalok keltek át a megsérült szöveten keresztül. Úrnőjük vezetésével egyből a gyengék és elnyomottak segítségére siettek, s végleg elkezdték felszámolni Leah evilági követőit, hogy békét és egyensúlyt hozhassanak.

Egy csomag 18 véletlenszerű lapot tartalmaz: 2 ritka + 5 nem gyakori + 11 gyakori eloszlásban.
Egy csomagban akár egy különleges foil kártyát is találhatsz.

A Homokdűnék kiegészítőben 60 féle gyakori, 50 féle nem gyakori és 60 féle ritka lap jelenik meg.

A megjelenés dátuma: 2020. november 20.